Up! ​by An De Hoon

een stapje dichter naar geluk...

Als je het even niet meer ziet zitten of je bent op zoek naar antwoorden in je leven, is het fijn dat er geluisterd wordt. Samen bekijken we wat je precies bezighoudt, en waarom...

Niet alleen een luisterend oor en begeleidend advies kan leiden tot inzicht of troost, maar ook de Bach Bloemen kunnen een enorme ondersteuning bieden.

Een vrij consult duurt 1 tot 1,5 uur en bedraagt 75 euro.

Advies rond de Bach Remedies en een aangepast flesje zit er standaard mee inbegrepen.


Ook kunnen we in een eerste gesprek kijken wat je nodig hebt en wat goed voelt voor jou om eventueel verder samen te ondernemen.  Er zijn verschillende mogelijkheden en ondersteuning mogelijk: ik werk graag op maat en in overleg, aangepast aan wat er voor jou nu aan de orde is en wat de mogelijkheden zijn.  Als het je blij maakt, en het klopt voor mij, gaan we ervoor!


 Alle gevoeligheden zijn bespreekbaar, ze maken deel uit van het gesprek.


Mijn ervaring leert me dat werken met trajecten zeer effectief en resultaatgericht is.  Je wordt ondergedompeld in een totaalbeleving en de graad van ondersteuning onderweg is veel intenser.  De shift gebeurt sneller.  


Er kan ook steeds gekozen worden voor losse beurten, dat vraagt veel meer tijd en een grote zelfdiscipline wil je hetzelfde resultaat en is op langere termijn bekeken ook duurder maar dat kan natuurlijk ook prima, als dat werkt voor jou!  Over het algemeen is de succesratio hoger in een traject, omdat er een intensere opvolging en begeleiding is en de valkuilen en oude mechanismen sneller worden opgespoord .   Iedereen is anders en heeft ook andere behoeften, noden, verwachtingen, middelen en doelen.  We kijken samen wat er klopt!  Waar een wil is, is een weg.


De investering in jezelf, rendeert in geluk en liefde.  Wat is je geluk je waard en wat heb je er voor over in tijd, energie en middelen?  Het is belangrijk je dit op voorhand af te vragen, want al deze factoren bepalen natuurlijk het eindresultaat, zonder goed of fout of enig oordeel.   Hoe graag wil je het?

De keuze ligt 100% bij jou, we kijken samen wat de mogelijkheden zijn!  


Dit zijn mogelijke opties van trajecten waarvoor gekozen kan worden en hun prijzen: 

Ctr+Alt+Del-traject

Zit je midden in een crisis en wil je weer graag snel inzicht en overzicht hebben over je leven?  Wil je hulp bij het bepalen van jouw eerstvolgende stap en emotionele balans?   Via jouw emoties gaan we kijken wat je lijf en je systeem je willen vertellen en hoe we dit kunnen vertalen naar meer inzichten, antwoorden, meer richting en geluksbeleving.  Samen maken we de staat op en leggen de eerste stapstenen.  Dit harmoniserend traject duurt 3 weken om snel en kort te kunnen schakelen in je crisis en terug controle te krijgen over je systeem.  Je ontvangt individuele begeleiding op maat, oefeningen, emotionele ondersteuning, richtingsgevoel en een plan van aanpak naar de toekomst toe.  Ideaal dus 'in het heetst van de strijd'.

Prijs: 250€.


Curam Sui - traject

Dit is een zelfzorgtraject van ongeveer 7 weken waarin je een groot inzicht krijgt in je eigen emoties, patronen, je grenzen en de problematieken die spelen in je leven.  Het is vooral een zeer hands-on traject met intense ondersteuning en concrete, op jou afgestemde  begeleiding, oefeningen, tips & tricks om inzicht en voeling te krijgen in en met jezelf.   Je zal leren hoe  jouw lijf en  je emoties jou de richting aangeven van je eigen gelukspad.  Na dit traject heb je alle tools meegekregen om om het even welke uitdaging verder op je pad met een gezond positivisme aan te gaan en crisis om te draaien in meer geluksbeleving.

Prijs 695€.


Ctr+Alt+Del+Restart & full option-traject

Dit is een zeer compleet traject in persoonlijke ontwikkeling op maat dat een half jaar loopt voor iedereen die vanuit een crisis of dieptepunt het roer echt volledig wil omgooien maar niet weet waar en hoe te beginnen.   Het start met een 7 weken intense wekelijkse begeleiding, waarna een opbouw - en opvolgperiode volgt, om niet in oude patronen te hervallen en je mentale veerkracht te vergroten.  Ik ondersteun je in dit hele proces van omgaan met je crisis & emoties.  Via gesprekstherapie en ervaringsgerichte oefeningen leer ik je hoe jouw crisis of uitdagingen je kunnen versterken, hoe je aan  zelfzorg kan doen en je grenzen kan leren stellen, om zo evenwichtigere  relaties op te bouwen.  We gaan ook in op je zelfbeeld en hoe je je dromen werkelijk kan realiseren.  Na dit traject heb je schitterende tools  om elke toekomstige crisis met vertrouwen in de ogen te kijken en ben je volop je dromen aan 't realiseren.  Je leven nà de start van dit traject, zal nooit meer hetzelfde zijn ;-). 

Prijs: 1995€. 

Het traject of coachings valt en staat met jezelf, ik rijk je de tools aan en ondersteun en fasciliteer je proces.  Je kan en zal misschien 1000 maal vallen onderweg, zolang je maar net 1 keer meer weer op staat, kan het niet misgaan.  Je bent niet alleen, we doen het samen.  Waar een wil is, is altijd een weg en wil je iets dat je nog nooit had, zal je iets moeten doen dat je nog nooit deed!  Samen gaan we er voor!

De mogelijkheden zijn eindeloos...


De Remedies en de feel- good-supplementen van Moodlab kunnen, indien gewenst, aangekocht worden in de praktijk.

Fijne afspraken geeft rust & duidelijkheid: 

Een consult is steeds op afspraak. Alle contactgegevens vindt u onder de contactpagina.

Een afspraak dient steeds telefonisch afgemeld te worden, indien dit aan de orde zou zijn.  Een afspraak die binnen de 24h voor het aanvangstijdstip wordt afgemeld, dien ik helaas in rekening te brengen, aangezien ik die niet meer kan inzetten om een andere coachee verder te helpen.  Bedankt voor uw begrip.   Samen sterk.

Wees van harte welkom!

0